umblat
umblat
umblat
umblat
umblat
umblat

PRESĂ

Umblat.ro este start-up-ul ce a apărut după un studiu amănunțit al pieței, în urma căruia echipa a constatat că un site intuitiv, prietenos și ușor de folosit, lipsește din peisajul media dedicat relaxării & entertainmentului.

Așa a pornit povestea construirii www.umblat.ro, calendarul complet, gratuit, al evenimentelor din România. Siteul a fost lansat oficial în luna Noiembrie 2015, atingând în doar două luni de la lansare câteva recorduri, ce au demonstrat câtă nevoie era de acest proiect pe piața românească.

Câteva date ce demonstrează aprecierea platformei Umblat.ro:

  • peste 27 de mii de evenimente înregistrate în doar două luni de zile de la lansare
  • aproape 8000 de locuri editate
  • 7000 de fani ce interacționează atât cu siteul, cât și cu blogul și pagina de Facebook
  • sute de shareuri ale posturilor noastre de pe Facebook (cel mai bun reach al unui post: peste 30 de mii de oameni)

Detaliile care fac ca acest proiect să fie diferit de celelalte de pe piață sunt accesibilitatea lui, ușurința cu care poate fi folosit atât pe desktop, cât și pe deviceurile mobile. De asemenea, organizatorii pot posta GRATUIT evenimentele planificate, pot edita locurile importante din România, manageriind singuri paginile. Un exemplu de cum arată o pagină a unui organizator este aceasta.

În plus, siteul a fost construit ca un Google al evenimentelor, punând la dispoziția utilizatorilor un super motor de căutare, cu ajutorul căruia evenimentele sunt selectate în funcție de două criterii importante: locul unde se desfășoară și zona de interes. Utilizatorii aleg încă din prima pagină ce vor să vadă, economisind astfel timp prețios.

Tot pe umblat.ro poți citi cronici și recenzii de la cele mai cool și interesante evenimente, interviuri cu organizatori și artiști și informații fresh ca să știi pe unde merită să umbli!

Umblat.ro este cel mai cool ghid pentru recomandarea evenimentelor! Te invităm să îl testezi și apoi să ne spui părerea ta!

Contact:

E-mail: pr@umblat.ro
Facebook: https://www.facebook.com/umblat

Informații suplimentare:

Logo-uri

  • logo umblat.ro
  • logo umblat.ro
  • logo umblat.ro

Pachet media UMBLAT.RO