SE ÎNCARCĂ...

Potentialul meu cel mai inalt si cum sa-l accesez - poză de profil
2017-07-23T23:00:00+03:00 2017

iul. 23, 23:00 - iul. 29, 20:47

umblat.ro
adăugat de: umblat.ro admin

Potentialul meu cel mai inalt si cum sa-l accesez

CONTACT

0744 567 980

LINK-URI SOCIALE
ÎN Luncani
Acest eveniment, dincolo de a fi un alt Atelier de fericire, este un eveniment pe care mi-am dorit de mult sa-l organizeze. De cele mai multe ori ne gandim despre ce vrem sa facem, ce ne dorim sa ajungem in viata si e minunat sa avem planuri si obiective clare despre ceea ce ne dorim pentru a putea ajunge acolo. Dar de putine ori avem curajul de a gandi "maret", de a ne imagina o viata plina in reusite, oameni dragi, satisfactii si implinire profesionala.
Si daca nu stii nici macar unde vrei sa mergi, incotro te indrepti, cum ai putea sa ajungi la cel mai inalt potential al tau, la cea mai buna versiune posibila a ta?
Pentru a sti incotro ne indreptam, e necesar sa stim atat cine suntem noi, cu talentele, darurile si calitatile noastre, cat si de unde am plecat, care ne sunt radacinile, care ne sunt stramosii, pentru ca in lumina celor mai recente descoperiri arheologice oamenii care au trait pe aceste meleaguri au fost una dintre cele mai vechi civilizatii descoperite.
Va invitam asadar sa pasim impreuna pe plaiuri de legenda, pe meleaguri incarcate de istoria vitejilor nostri stramosi si sa descoperim atat vestigiile materiale ale celor doua civilizatii, cea daca si cea romana, si istoria adevarata a inaintasilor nostri cat si potentialul cel mai inalt al fiecaruia dintre noi, asa cum este relevat in Cheile Genelor.
Si va promit ca vom descoperi istoria adevarata a inaintasilor nostri pentru ca, la pensiunea pe care am cautat-o si am gasit-o din “intamplare”, fara ca macar sa stiu ca exista, Pensiunea Dacica, gazde ne vor fi Aurora Petan, doctor in lingvistica, absolventa de master in arheologie si doctoranda in istorie si arhitectul Marian Norman Coman, un om pasionat de frumos, de natura, de conservarea si revitalizarea patrimoniului traditional local.
Dar pentru a afla mai multe despre pensiune, mai bine sa lasam gazdele sa vorbeasca:
„ In Tara Dacilor, minunile poarta nume simple. Ziua, cetatile batrane dorm umbrite de fagi, iar noaptea, Ielele innoada varfurile mestecenilor soptind descantece stravechi. Aici, in locul binecuvantat in care apele a doua paraie se impletesc la margine de cetate, a luat nastere Pensiunea Dacica. O zi la Pensiunea noastra, la poalele cetatii dacice Piatra Rosie, inseamna sa atingi istoria. Doar noptile instelate sunt rezervate basmelor.
Situata in perimetrul Parcului Natural Gradistea Muncelului – Cioclovina, in imediata vecinatate a Cetatii dacice Piatra Rosie (monument UNESCO) si in proximitatea celorlalte cetati si asezari dacice din Muntii Orastiei (Sarmisegetuza Regia, Costesti-Cetatuie, Costesi-Blidaru, Fetele Albe), Pensiunea Dacica este locul minunat pentru o vacanta activa si educativa, dar si odihnitoare in acelasi timp.
Turistul pasionat de istorie isi va putea imbogati programul unui sejur in mijlocul naturii prin participarea la evenimentele noastre periodice:
-ghidaje la cetatile dacice din Muntii Orastiei (pentru grupuri de cel putin 8 persoane, clienti ai pensiunii, cu programare prealabila)
- mini-conferinte si prezentari pe teme de istorie, urmate de intrebari si dezbateri, sustinute de specialisti, membri sau voluntari ai Fundatiei Dacica,in sala noastra de conferinte
- proiectii de filme documentare cu tematica istorica
- activitati practice de arheologie experimentala, in special pentru copii si tineri
Ioana, bucatareasa noastra, va va pregati meniuri traditionale, iar periodic vom organiza sesiuni gastronomice speciale, cu bucate preparate dupa retete stravechi. Pentru a le savura cu mai multa pofta, puteti face drumetii catre obiectivele naturale din apropiere, iar dupa masa puteti alege o carte din biblioteca noastra si va puteti relaxa intr-un hamac in compania uneia dintre pisicile Fundatiei.”

Pe aceste taramuri de poveste programul nostru va cuprinde:

Luni 24 iulie

Sosirea la Pensiunea Dacica la 8.00
Inviorarea
Mic dejun/Cazarea
Activitati de omogenizare a grupului prin joc si jocuri de echipa
Vizita/drumetie cu ghid autorizat a Cetatii Dacice Piatra Rosie
Workshop
Stabilirea obiectivelor individuale si de grup (de ce am venit, cu ce imi doresc sa plec inapoi)
Seara de savurat – proiectie de filme documentare, legende si povestiri despre daci

Marti 25 iulie

Excursie ghidata la Cetatile dacice
- Costesti-Cetatuia – cetate situata de dealul Cetatuia, la 561 m altitudine, inclusa pe lista Patrimoniului Cultural Mondial al UNESCO
- Costesti – Blidaru, cetatea situata la 4 km de Costesti, la 705m altitudine, avand o suprafata amenajata de aprox. 6000m patrati, cetatea este inclusa de asemenea pe lista Patrimonului Cultural Mondial al UNESCO
- Sarmisegetusa Regia - Sarmizegetusa Regia (cea regeasca) a fost capitala si cel mai important centru militar, religios si politic al statului dac inainte de razboaiele cu Imperiul Roman. A fost nucleul unui sistem defensiv strategic format din sase fortarete dacice din Muntii Orastiei, folosit de Decebal pentru aparare contra cuceririi romane. Situl arheologic Sarmizegetusa este situat in satul Gradistea Muncelului din judetul Hunedoara.Numele ar putea fi unul dacic, dar a fost pastrat doar in variate forme fonetice ale limbilor greaca si latina.
Dupa cucerirea Daciei si inglobarea ei in Imperiul Roman, capitala a fost mutata la Ulpia Traiana (Sarmizegetusa), aflata la peste 40 de km departare. Ruinele cetatii dacice Sarmizegetusa Regia au fost incluse pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.
Seara de Karaoke

Miercuri 26 iulie

Excursie la Pestera Ciclovina din Parcul Natural Gradistea Muncelului-Ciclovina
Workshop : - Ce vreau sa fiu cand voi fi „mare”? Consiliere profesionala pentru alegerea viitorului job
Cum pot sa-mi transform hobby-ul intr-o afacere profitabila?
Seara de improvizatie

Joi 27 iulie

Excursie la
- Castelul Corvinilor – Hunedoara - Castelul Corvinilor, numit si Castelul Huniazilor, este situat in municipiul Hunedoara si a fost ridicat in secolul XIV, pe locul unei vechi intarituri, pe o stanca la picioarele careia curge paraul Zlasti. Castelul Hunedoara este o constructie impunatoare, una dintre cele mai mari si vestite proprietati ale lui Iancu de Hunedoara. Diversii stapani ai castelului i-au modificat infatisarea, imbogatindu-l cu turnuri, sali si camere de onoare, in care se impletesc elemente gotice, neo-gotice, renascentiste si baroce. Castelul se intinde pe o suprafata de 7000 metri patrati, care includ 42 de incaperi, doua terase si doua poduri. Galeria si donjonul - ultimul turn de aparare, ramase neschimbate de pe timpul lui Iancu de Hunedoara, precum si Turnul Capistrano (dupa numele unui calugar) reprezinta cateva dintre cele mai semnificative parti ale constructiei. Mai pot fi amintite Sala Cavalerilor (o mare incapere de receptii), Turnul buzduganelor si Bastionul alb care servea drept depozit de alimente, Sala Dietei, avand medalioane pictate pe pereti (printre ele se gasesc si portretele domnilor Matei Basarab din Tara Romaneasca si Vasile Lupu din Moldova). In aripa castelului numita Matia se mai distinge, destul de vag, o pictura referitoare la legenda cu corbul de la care se zice ca iisi trag numele urmasii lui Iancu de Hunedoara (Corvini). Castelul a fost restaurat si transformat in muzeu.

- Sarmisegetusa Ulpia Traiana - Ulpia Traiana Sarmizegetusa (pe numele sau complet Colonia Ulpia Traiana Augusta Dacica Sarmizegetusa) a fost capitala Daciei romane, situata la o distanta de 40 de km de Sarmizegetusa Regia, capitala Daciei. Ruinele orasului antic constituie azi obiectul unui complex arheologic in localitatea Sarmizegetusa, judetul Hunedoara.Daca vechea capitala a Daciei preromane se situa in Muntii Orastiei la o altitudine de 1.200 m, Sarmizegetusa Romana era amplasata pe un teren aproape ses, in bazinul Hategului, la cota 531 m. Orasul se afla la aproximativ 8 km departare de trecatoarea care face legatura intre Banat si Transilvania si care purta in antichitate numele de Tapae, astazi "Portile de Fier ale Transilvaniei". Alegerea amplasamentului pentru intemeirea orasului s-a facut in baza avantajelor strategice si economice, cu Muntii Retezat la sud si Muntii Poiana Rusca la nord, constituiau bariere naturale greu de strabatut pentru eventualii atacatori. Teritoriul metropolei se intindea de la Tibiscum la Micia, pana la intrarea Jiului in defileu, un teritoriu propice in care capitala s-a putut dezvolta in liniste, fiind aparata de castrele Tibiscum, Voislova, Micia si Bumbesti.Prin Ulpia Traiana trecea drumul imperial care venea de la Dunare si facea legatura cu extremul nord al provinciei, la Porolissum (Moigrad).

- Biserica Densus - aflata la 10 km de Hateg, este unul dintre cele mai importante obiective turistice din regiune. Originea si data constructiei bisericii sunt controversate. Conform unor opinii, a fost la inceput un templu roman al Zeului Marte, transformat in biserica in sec. 12-13. Alte opinii sustin ca era in Antichitate mausoleul generalului roman Longinus Maximus a carui sotie a descoperit religia crestina si a amenajat in locul mausoleului prima biserica de la nord de Dunare.Biserica are un aspect neobisnuit, fiind un amestec de stiluri si materiale. Unele ferestre sunt de fapt racorduri de canalizare romana, zidurile bisericii sunt sprijinite de coloane, altarul este un capac de sarcofag, leii de pe acoperis erau statui romane, iar pietrele masive din ziduri pastreaza cioplituri antice si unele au inscriptii antice. In interior se gaseste un alt unicat: in icoana Sfintei Treimi, Hristos este imbracat in costum popular romanesc

- Manastirea Prislop este o manastire din Romania situata in apropierea satului Silvasu de Sus, judetul Hunedoara. Este situata la circa 30 de kilometri mai spre sud de Hunedoara si aproximativ 10 kilometri sud de Hateg. Ea mai este cunoscuta si sub denumirea de Silvas, dupa satul in care se afla si poarta hramul Sfantul Evanghelist Ioan si a Sfintei Cruci. La manastire se mai praznuiesc 13 septembrie – Sfantul Ioan de la Prislop, 28 noiembrie – ziua de pomenire a parintelui Arsenie Boca, si 26 decembrie – Sfantul Nicodim.
- Rezervatia de zimbri de la Hateg se afla in Padurea Slivut, in apropierea orasului Hateg, Judetul Hunedoara, si este unul din putinele locuri din Europa unde traieste zimbrul (bison bonasus). Aceasta specie care a dominat padurile de foioase din Europa medievala este aproape disparuta. Padurea Slivut are o suprafata de 40 ha si reprezinta un ecosistem natural cu quercinee xeroterme, paduri de carpeni, stejari si brazi, rest al unor intinse suprafete de padure initiala de stejari, dar care au fost defrisate din cauza extinderii activitatilor agricole specifice pentru zonele colinare de pe rama depresiunii Hategului. Primii zimbrii adusi in rezervatia de la Hateg au fost Podarec si Polonka, adusi in 1958 din Polonia. Peste cinci ani a mai fost adus inca un exemplar, Pumila. Acestia s-au inmultit, astfel incat in anul 1979 existau 12 zimbri. In prezent in rezervatie sunt 8 zimbri.

- Seara de Talent Show –

Vineri 28 iulie

Descoperirea frumusetilor naturale din Parcul National Gradistea Muncelului-Ciclovina – Reconectare cu natura

Workshop – Descopera Geniul tau nativ!
Ce spun Cheiele Genelor despre darurile si calitatile tale in functie de ziua si locul in care te-ai nascut
Care este potentialul tau cel mai inalt si cum sa-l accesezi

Seara – Cina Festiva
Foc de tabara - Petrecere la focul de tabara

Sambata 29 iulie

Mic dejun
Eliberarea Camerelor
Premierea Participantilor
Intoarcerea acasa
20.47 - Revederea cu parintii in Gara de Nord

Traineri si facilitatori:
Dr. Marilena Teodoru
Trainer pentru Sanatate si Educatie Alternativa a copiilor si adolescentilor
Practician in nutritie si terapii alternative
Dr. Laurian Arghisan
Practician Reiki, Chi Kung
Medic specialist in Sanatate Publica si Management

Locuri disponible: 16

Investitie
999 ron - fara transport

Avans - 250 de ron

Va rog sa confirmati intentia de participare la tel. 0744 567 980 sau pe adresa marilena.teodoru@yahoo.com pana cel tarziu pe 7 iunie. La acelasi numar de telefon va stau la dispozitie pentru detalii suplimentare.
Va asteptam cu drag, din toata inima!
Acest eveniment, dincolo de a fi un alt Atelier de fericire, este un eveniment pe care mi-am dorit de mult sa-l organizeze. De cele mai multe ori ne gandim despre ce vrem sa facem, ce ne dorim sa ajungem in viata si e minunat sa avem planuri si obiective clare despre ceea ce ne dorim pentru a putea ajunge acolo. Dar de putine ori avem curajul de a gandi "maret", de a ne imagina o viata plina in reusite, oameni dragi, satisfactii si implinire profesionala.
Si daca nu stii nici macar unde vrei sa mergi, incotro te indrepti, cum ai putea sa ajungi la cel mai inalt potential al tau, la cea mai buna versiune posibila a ta?
Pentru a sti incotro ne indreptam, e necesar sa stim atat cine suntem noi, cu talentele, darurile si calitatile noastre, cat si de unde am plecat, care ne sunt radacinile, care ne sunt stramosii, pentru ca in lumina celor mai recente descoperiri arheologice oamenii care au trait pe aceste meleaguri au fost una dintre cele mai vechi civilizatii descoperite.
Va invitam asadar sa pasim impreuna pe plaiuri de legenda, pe meleaguri incarcate de istoria vitejilor nostri stramosi si sa descoperim atat vestigiile materiale ale celor doua civilizatii, cea daca si cea romana, si istoria adevarata a inaintasilor nostri cat si potentialul cel mai inalt al fiecaruia dintre noi, asa cum este relevat in Cheile Genelor.
Si va promit ca vom descoperi istoria adevarata a inaintasilor nostri pentru ca, la pensiunea pe care am cautat-o si am gasit-o din “intamplare”, fara ca macar sa stiu ca exista, Pensiunea Dacica, gazde ne vor fi Aurora Petan, doctor in lingvistica, absolventa de master in arheologie si doctoranda in istorie si arhitectul Marian Norman Coman, un om pasionat de frumos, de natura, de conservarea si revitalizarea patrimoniului traditional local.
Dar pentru a afla mai multe despre pensiune, mai bine sa lasam gazdele sa vorbeasca:
„ In Tara Dacilor, minunile poarta nume simple. Ziua, cetatile batrane dorm umbrite de fagi, iar noaptea, Ielele innoada varfurile mestecenilor soptind descantece stravechi. Aici, in locul binecuvantat in care apele a doua paraie se impletesc la margine de cetate, a luat nastere Pensiunea Dacica. O zi la Pensiunea noastra, la poalele cetatii dacice Piatra Rosie, inseamna sa atingi istoria. Doar noptile instelate sunt rezervate basmelor.
Situata in perimetrul Parcului Natural Gradistea Muncelului – Cioclovina, in imediata vecinatate a Cetatii dacice Piatra Rosie (monument UNESCO) si in proximitatea celorlalte cetati si asezari dacice din Muntii Orastiei (Sarmisegetuza Regia, Costesti-Cetatuie, Costesi-Blidaru, Fetele Albe), Pensiunea Dacica este locul minunat pentru o vacanta activa si educativa, dar si odihnitoare in acelasi timp.
Turistul pasionat de istorie isi va putea imbogati programul unui sejur in mijlocul naturii prin participarea la evenimentele noastre periodice:
-ghidaje la cetatile dacice din Muntii Orastiei (pentru grupuri de cel putin 8 persoane, clienti ai pensiunii, cu programare prealabila)
- mini-conferinte si prezentari pe teme de istorie, urmate de intrebari si dezbateri, sustinute de specialisti, membri sau voluntari ai Fundatiei Dacica,in sala noastra de conferinte
- proiectii de filme documentare cu tematica istorica
- activitati practice de arheologie experimentala, in special pentru copii si tineri
Ioana, bucatareasa noastra, va va pregati meniuri traditionale, iar periodic vom organiza sesiuni gastronomice speciale, cu bucate preparate dupa retete stravechi. Pentru a le savura cu mai multa pofta, puteti face drumetii catre obiectivele naturale din apropiere, iar dupa masa puteti alege o carte din biblioteca noastra si va puteti relaxa intr-un hamac in compania uneia dintre pisicile Fundatiei.”

Pe aceste taramuri de poveste programul nostru va cuprinde:

Luni 24 iulie

Sosirea la Pensiunea Dacica la 8.00
Inviorarea
Mic dejun/Cazarea
Activitati de omogenizare a grupului prin joc si jocuri de echipa
Vizita/drumetie cu ghid autorizat a Cetatii Dacice Piatra Rosie
Workshop
Stabilirea obiectivelor individuale si de grup (de ce am venit, cu ce imi doresc sa plec inapoi)
Seara de savurat – proiectie de filme documentare, legende si povestiri despre daci

Marti 25 iulie

Excursie ghidata la Cetatile dacice
- Costesti-Cetatuia – cetate situata de dealul Cetatuia, la 561 m altitudine, inclusa pe lista Patrimoniului Cultural Mondial al UNESCO
- Costesti – Blidaru, cetatea situata la 4 km de Costesti, la 705m altitudine, avand o suprafata amenajata de aprox. 6000m patrati, cetatea este inclusa de asemenea pe lista Patrimonului Cultural Mondial al UNESCO
- Sarmisegetusa Regia - Sarmizegetusa Regia (cea regeasca) a fost capitala si cel mai important centru militar, religios si politic al statului dac inainte de razboaiele cu Imperiul Roman. A fost nucleul unui sistem defensiv strategic format din sase fortarete dacice din Muntii Orastiei, folosit de Decebal pentru aparare contra cuceririi romane. Situl arheologic Sarmizegetusa este situat in satul Gradistea Muncelului din judetul Hunedoara.Numele ar putea fi unul dacic, dar a fost pastrat doar in variate forme fonetice ale limbilor greaca si latina.
Dupa cucerirea Daciei si inglobarea ei in Imperiul Roman, capitala a fost mutata la Ulpia Traiana (Sarmizegetusa), aflata la peste 40 de km departare. Ruinele cetatii dacice Sarmizegetusa Regia au fost incluse pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.
Seara de Karaoke

Miercuri 26 iulie

Excursie la Pestera Ciclovina din Parcul Natural Gradistea Muncelului-Ciclovina
Workshop : - Ce vreau sa fiu cand voi fi „mare”? Consiliere profesionala pentru alegerea viitorului job
Cum pot sa-mi transform hobby-ul intr-o afacere profitabila?
Seara de improvizatie

Joi 27 iulie

Excursie la
- Castelul Corvinilor – Hunedoara - Castelul Corvinilor, numit si Castelul Huniazilor, este situat in municipiul Hunedoara si a fost ridicat in secolul XIV, pe locul unei vechi intarituri, pe o stanca la picioarele careia curge paraul Zlasti. Castelul Hunedoara este o constructie impunatoare, una dintre cele mai mari si vestite proprietati ale lui Iancu de Hunedoara. Diversii stapani ai castelului i-au modificat infatisarea, imbogatindu-l cu turnuri, sali si camere de onoare, in care se impletesc elemente gotice, neo-gotice, renascentiste si baroce. Castelul se intinde pe o suprafata de 7000 metri patrati, care includ 42 de incaperi, doua terase si doua poduri. Galeria si donjonul - ultimul turn de aparare, ramase neschimbate de pe timpul lui Iancu de Hunedoara, precum si Turnul Capistrano (dupa numele unui calugar) reprezinta cateva dintre cele mai semnificative parti ale constructiei. Mai pot fi amintite Sala Cavalerilor (o mare incapere de receptii), Turnul buzduganelor si Bastionul alb care servea drept depozit de alimente, Sala Dietei, avand medalioane pictate pe pereti (printre ele se gasesc si portretele domnilor Matei Basarab din Tara Romaneasca si Vasile Lupu din Moldova). In aripa castelului numita Matia se mai distinge, destul de vag, o pictura referitoare la legenda cu corbul de la care se zice ca iisi trag numele urmasii lui Iancu de Hunedoara (Corvini). Castelul a fost restaurat si transformat in muzeu.

- Sarmisegetusa Ulpia Traiana - Ulpia Traiana Sarmizegetusa (pe numele sau complet Colonia Ulpia Traiana Augusta Dacica Sarmizegetusa) a fost capitala Daciei romane, situata la o distanta de 40 de km de Sarmizegetusa Regia, capitala Daciei. Ruinele orasului antic constituie azi obiectul unui complex arheologic in localitatea Sarmizegetusa, judetul Hunedoara.Daca vechea capitala a Daciei preromane se situa in Muntii Orastiei la o altitudine de 1.200 m, Sarmizegetusa Romana era amplasata pe un teren aproape ses, in bazinul Hategului, la cota 531 m. Orasul se afla la aproximativ 8 km departare de trecatoarea care face legatura intre Banat si Transilvania si care purta in antichitate numele de Tapae, astazi "Portile de Fier ale Transilvaniei". Alegerea amplasamentului pentru intemeirea orasului s-a facut in baza avantajelor strategice si economice, cu Muntii Retezat la sud si Muntii Poiana Rusca la nord, constituiau bariere naturale greu de strabatut pentru eventualii atacatori. Teritoriul metropolei se intindea de la Tibiscum la Micia, pana la intrarea Jiului in defileu, un teritoriu propice in care capitala s-a putut dezvolta in liniste, fiind aparata de castrele Tibiscum, Voislova, Micia si Bumbesti.Prin Ulpia Traiana trecea drumul imperial care venea de la Dunare si facea legatura cu extremul nord al provinciei, la Porolissum (Moigrad).

- Biserica Densus - aflata la 10 km de Hateg, este unul dintre cele mai importante obiective turistice din regiune. Originea si data constructiei bisericii sunt controversate. Conform unor opinii, a fost la inceput un templu roman al Zeului Marte, transformat in biserica in sec. 12-13. Alte opinii sustin ca era in Antichitate mausoleul generalului roman Longinus Maximus a carui sotie a descoperit religia crestina si a amenajat in locul mausoleului prima biserica de la nord de Dunare.Biserica are un aspect neobisnuit, fiind un amestec de stiluri si materiale. Unele ferestre sunt de fapt racorduri de canalizare romana, zidurile bisericii sunt sprijinite de coloane, altarul este un capac de sarcofag, leii de pe acoperis erau statui romane, iar pietrele masive din ziduri pastreaza cioplituri antice si unele au inscriptii antice. In interior se gaseste un alt unicat: in icoana Sfintei Treimi, Hristos este imbracat in costum popular romanesc

- Manastirea Prislop este o manastire din Romania situata in apropierea satului Silvasu de Sus, judetul Hunedoara. Este situata la circa 30 de kilometri mai spre sud de Hunedoara si aproximativ 10 kilometri sud de Hateg. Ea mai este cunoscuta si sub denumirea de Silvas, dupa satul in care se afla si poarta hramul Sfantul Evanghelist Ioan si a Sfintei Cruci. La manastire se mai praznuiesc 13 septembrie – Sfantul Ioan de la Prislop, 28 noiembrie – ziua de pomenire a parintelui Arsenie Boca, si 26 decembrie – Sfantul Nicodim.
- Rezervatia de zimbri de la Hateg se afla in Padurea Slivut, in apropierea orasului Hateg, Judetul Hunedoara, si este unul din putinele locuri din Europa unde traieste zimbrul (bison bonasus). Aceasta specie care a dominat padurile de foioase din Europa medievala este aproape disparuta. Padurea Slivut are o suprafata de 40 ha si reprezinta un ecosistem natural cu quercinee xeroterme, paduri de carpeni, stejari si brazi, rest al unor intinse suprafete de padure initiala de stejari, dar care au fost defrisate din cauza extinderii activitatilor agricole specifice pentru zonele colinare de pe rama depresiunii Hategului. Primii zimbrii adusi in rezervatia de la Hateg au fost Podarec si Polonka, adusi in 1958 din Polonia. Peste cinci ani a mai fost adus inca un exemplar, Pumila. Acestia s-au inmultit, astfel incat in anul 1979 existau 12 zimbri. In prezent in rezervatie sunt 8 zimbri.

- Seara de Talent Show –

Vineri 28 iulie

Descoperirea frumusetilor naturale din Parcul National Gradistea Muncelului-Ciclovina – Reconectare cu natura

Workshop – Descopera Geniul tau nativ!
Ce spun Cheiele Genelor despre darurile si calitatile tale in functie de ziua si locul in care te-ai nascut
Care este potentialul tau cel mai inalt si cum sa-l accesezi

Seara – Cina Festiva
Foc de tabara - Petrecere la focul de tabara

Sambata 29 iulie

Mic dejun
Eliberarea Camerelor
Premierea Participantilor
Intoarcerea acasa
20.47 - Revederea cu parintii in Gara de Nord

Traineri si facilitatori:
Dr. Marilena Teodoru
Trainer pentru Sanatate si Educatie Alternativa a copiilor si adolescentilor
Practician in nutritie si terapii alternative
Dr. Laurian Arghisan
Practician Reiki, Chi Kung
Medic specialist in Sanatate Publica si Management

Locuri disponible: 16

Investitie
999 ron - fara transport

Avans - 250 de ron

Va rog sa confirmati intentia de participare la tel. 0744 567 980 sau pe adresa marilena.teodoru@yahoo.com pana cel tarziu pe 7 iunie. La acelasi numar de telefon va stau la dispozitie pentru detalii suplimentare.
Va asteptam cu drag, din toata inima!